Aktuální zpravodajství ze světa banánů

Má sbírka banánových nálepek - aktuální stav

19. 9. 2012 18:48

Často se mě někdo ptá, kolik už vlastně mám nálepek ve své sbírce. Dneska jsem to spočítal a je jich 182 (stav ke dni 01. 07. 2013). Sbírka už sice vypadá pěkně, jenže třeba Jan Pohanka z Lipníka nad Bečvou jich má 4 300, John Kirchner z USA dokonce 7 100. Takže ještě mám na čem pracovat. Narazíte-li na svých cestách na zajímavou nálepku, určitě mi ji přivezte! Abyste ale věděli, které nálepky má smysl mi vozit a které už mám, vytvořil jsem tuto galerii, do které jsem zahrnul nálepky v mé sbírce již obsažené. 

Nic ale nezkazíte, když mi budete nosit i nálepky, které v této galerii už vidíte. Často se totiž různé druhy nálepek liší nepatrnými detaily, kterých si laik nemusí všimnout. 

Vojtěch K., sběratel nálepek z banánů

Amigo A Amigo L Amigo T Amigo X Amigo T Amigo Costa Rica PREMIUM BANANAS ANDREA ECUADOR Bajella Ecuador Bajella NICARAGUABana bana Ecuador BANACOL  BANANDES PREMIUM BANANAS ECUADOR bananos Panama Bananza BELBANA'S ® Organic Bananas BELBANA'S ® www.belbana.comBella Nova *BONITA ® BANANAS ECUADOR BONITA ECUADOR BONITA ® ECUADOR #4011 BONITA ™ ECUADOR Bonanza! - fishing Bonver ® BANAN BANAN BANAN BANAN BOUBA Premium CAMEROUN www.compagniefruitere.com BOUBA Premium Côte d'Ivoire www.compagniefruitere.com BOUBA Premium GHANA www.compagniefruitere.com ECUADOR CALYPSO ™ #4011 cabana ® COSTA RICA COBANA ® COLOMBIA COBANA ® ECUADOR  PREMIUM BANANAS CITRONEX PRODUCT OF ECUADOR CONSUL ™ A CONSUL ™ C CONSUL ™ L CONSUL ™ T (small T) CONSUL ™ V CONSUL ™ X CONSUL ™ COSTA RICA Darian #4011 Delicious and nutricious bananas Del Monte ECUADOR Del Monte 2 *Del Monte 3 *Dole ® CAMEROUN Dole ® COLOMBIA Dole ® ECUADOR Dole ® ECUADOR #4235    EXCELBAN ® ECUADOR FAVORITA BANANA ECUADOR FAVORITA ECUADOR #4011 fresh bananas FRUIT DU MONDE ECUADOR #0124 Fyffes fyffes BELIZE Fyffes Colombia fyffes COSTA RICA fyffes Ecuador Golden »B« ® Golden »B« © Ecuador Golden »B« © ECUADOR Golden »B« © Ecuador  GOLDEN BIO BANANA www.golden-bio.com ECUADOR FR BIO 02 GOLDEN FORCE Ecuador GUAPA BANANA ECUADOR Kini ® #4011 LOLA ® Produto da Madeira C - 001 MAKOSSA CDC CAMEROON WWW.MAKOSSABANANA.COM MAX HAVELAAR FAIR TRADE CERTIFIED ECUADOR     oké ECUADOR Max Havelaar Monte Verde Costa Rica Nature Made BANANO de COSTA RICA ONKEL TUCA BANANAS ORIGINALES ECUADOR ONKEL TUCA BANANAS ORIGINALES COLOMBIA #4011 pablitos Costa Rica pablitos PANAMA Platano de Canarias CANARIAS Platano de Canarias www.platanosdecanarias.net SCB Côte d'Ivoire Premium www.compagniefruitiere.com SPAR Natur pur Bio-Bananen FAIRTRADE www.fairtrade.at Rey Ban ECUADOR RICA ® ECUADOR B ROSY BANANO DE COSTA RICA ROSY #4011  TICAS Tipito Tomy Tomy tropical eden COLOMBIA tropical eden from Geest Tropy ® TUCÁN COLOMBIA TUCÁN COSTA RICA  turbana ® COLOMBIA 4011 TURBANA COLOMBIA BANANA TURBANA COLOMBIA BANANA unifrutti BANANO DE COSTA RICA UTC ® 4237 BRAZIL UTC ® VIDAVERDE BANANAS ECUADOR Vida Verde 2 *

 

 GUADELOUPE

Banane Pays de Guadeloupe 

MARTINIQUE

QUALITÉ MARTINIQUE ORIGINE CARIBBEAN la banane de MARTINIQUE www.banane-martinique.com Banane Pays de Martinique Banane Pays de Martinique ORIGINE RECONNU SAVEUR DE L'ANNEE 2009 MARTINIQUE BANANE PLANTEUR DE MARTINIQUE RIEN NE PEUT LA BATTRE

GUADELOUPE ET MARTINIQUE

B G&M SÉLECTION MONTAGNE B G&M SÉLECTION PLANTEUR Banane de Guadeloupe & Martinique ORIGINE GUADELOUPE QUALITÉ ORIGINE MARTINIQUE QUALITÉ

CHIQUITA

MÁM HO ALE S MODRÝM LEMEM!!! Chiquita ™ Ecuador RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED ® Chiquita Bananas Chiquita ® COSTA RICA Rainforest ALLIANCE CERTIFIED EST 1987 Chiquita ® Panama Rainforest ALLIANCE CERTIFIED EST 1987 Chiquita ® Colombia Rainforest ALLIANCE CERTIFIED www.chiquita.eu  Chiquita 100 Years LOVE COOL XX )    A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

 

Zobrazeno 10883×

Komentáře

jirka-fikar

Tak to je fakt drsný... :-)
Já sem zhruba před 20 lety taky sbíral nálepky z banánů, ale neměl sem jich asi ani 50. A ty co sem měl se ve sbírce často opakovali.

iweeck

K čemu jsou všechny sbírky motýlů, když nejpestřejší je právě tato tropická :D¨

Tofl

To je hezká sbírka. Já to dotáhl na asi 80x nálepek. Jinak polovinu stejných nálepek mám i ve své sbírce ;-)
Nálepky už pár let nesbírám, naposled to bylo kolem roku 2007

Koli

Ahoj, taky sbírám nálepky z banánů, mám jich teda o něco míň než ty :) Ty co tu máš jsou všechny které máš? Pokud ano, tak bych měla nějaké co nemáš, jestli máš nějaké navíc a měl by si zájem o výměnu tak se ozvi :)

pady

ano, já si chci vyměňovat nálepky! (je tu většina nálepek co mám, na pár jsem možná zapomněl)

Karleeto

Ahoj, moc pěkná sbírka. Chtěl jsem se zeptat, jestli neví, co znamená číslo #4011 na nálepkách. Někde jsem našel, že je to model, ale to mi nedává zcela smysl. Jako že je více modelů banánů? :o)

pady

je to tzv. PLU kód, viz http://plucodes.com/. No a kód 4011 znamená, že to je banán. To aby si ho někdo nespletl třeba s kiwi nebo s mandarinkou.

semeno

Já mam aktuálně cca 2000 ks, teda od citrusů obecně a cca 400 ks se neopakují :)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona